Luani

Intervista - - HOROSKOPI -

Luanit i pëlqejnë vendet glamour, me një stil jetese luksoz. Me një fjalë, atyre u pëlqejnë destinacionet trendi, që janë të njohura nga të gjithë.

Vendet më të mira për t’u vizituar: Parisi. Kryeqyteti francez me atmosferën e tij shik dhe elegante është shumë joshës për udhëtarët Luanë. Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, me hotele luksoze, dyqane në modë dhe me eksperiencën ekzotike të Lindjes së Mesme. Luani e gjen veten në një qytet të tillë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.