Virgjëresha

Intervista - - HOROSKOPI -

Virgjëreshave u pëlqen të analizojnë dhe të vrojtojnë botën rreth tyre. Ata nganjëherë janë kërkues dhe është mirë që gjërat t’u shkojnë sipas planeve, edhe kur shkojnë për pushime.

Vendet më të mira për t’u vizituar: Maroku. Janë të shumta ofertat për të bërë udhëtime plot aventura në këtë vend ekzotik. Romë, Itali, sepse ky qytet ka një kulturë të pasur dhe histori të lashtë që ngacmon mendjen e Virgjëreshës.

(Vijon numrin e ardhshem)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.