Kim Haxhia apo Enca Kardashian?

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Po bëhet gjithnjë e më i vështirë dallimi jo vetëm mes këngëtareve shqiptare, por edhe ndërmjet këtyre të fundit dhe homologeve në perëndim. Këtë herë e kishim të vështirë të gjenim “10 ndryshimet” mes Kim Kardashianit dhe Encës. Të dyja me të njëjtat flokë, me të njëjtat rroba ban- joje dhe me të njëjtën kapele. Por, sikur të mos mjaftonte kjo, Kimi dhe Enca kanë pozuar në të njëjtën mënyrë përpara aparatit fotografik dhe në të njëjtin ambient… në pishinë. Nuk ju mbetet gjë tjetër veçse të jepni votat tuaja kush ka dalë më bukur: Kim Haxhia apo Enca Kardashian?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.