Me djemtë e Kombëtares

Intervista - - SPORT -

- Kush është më llafazani i Shqipërisë?

- Nuk shquhet ndonjëri. ( Qesh) - Po më i akullti? - Berisha është ndër njerëzit më të qetë që kam njohur në jetën time. - Më mistreci? - Jemi seriozë. - Atëhere, më seriozi? - Po them, De Biazi. - Ai që ankohet më shumë?

- S’ka të tillë.

- Për të kaluar te skuadra e Peskarës, ku keni 5 humbje radhazi. Çfarë ndodhi?

- Në të vërtetë ishim shumë mirë në renditje dhe tani jemi edhe jashtë zonës së “play- offit”. Pë- me këmbë në tokë dhe mendoj se nuk duhet të jemi shumë entuziastë, por t’i marrim ndeshjet

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.