Xhansuja zbulon të vërtetën për Ozkanin

Intervista - - TELENOVELA -

Ozani ia çon Xhihanit kompjuterin e gjyshit të tij. Ai mbetet i shokuar nga e gjitha kjo, por nga ana tjetër i kërkon Ozanit që të mos i mbajë qëndrim së ëmës për këtë çështje. Ozani habitet me reagimin e tij, por Xhihani ia bën të qartë se, sido që të jetë, ajo është nëna e tij dhe se, nga ana tjetër, problemet janë mes tij e Dilarës. Ai i tregon se të njëjtën gjë po bën edhe ai me të atin dhe i kërkon Ozanit të sillet mirë me gjyshin dhe nënën e tij...

Xhandani ia bën të qartë Ozkanit se lajmi i lidhjes mes Xhihanit dhe Gylserenit, u intereson, pasi kështu, gjykata do të marrë parasysh edhe mundësinë që t’ia japë fëmijën babait të saj biologjik, nëse ky i fundit ka një jetë të qetë e të rregullt. Në këtë mënyrë, ata duhet të hiqen sikur Ozkani ka një lidhje dhe është i fejuar. Ata inskenojnë foto me një femër që do të hiqet si e fejuara e Ozkanit, ky i fundit vendos unazën e fejesës në gisht dhe var në shtëpi foton e tyre. Gjithashtu, Xhandani ia bën të qartë se është detyra e tij që të rregullojë marrëdhënien me Xhansunë, pasi në gjykatë vajzën do ta pyesin se me kë dëshiron të jetojë.

Rahmiu shkon të takojë Xhihanin në zyrë. Ky i fundit i jep kompjuterin. Rahmiu përpiqet të justifikohet, por Xhihani ia bën të qartë se e vetmja gjë që kërkon prej tij është që të sillet si baba. Ai i rrëfen se amaneti i së ëmës ka qenë që të mos heqë dorë kurrë nga babai i tij.

Rahmiu shkon te Dilara dhe i tregon asaj për herë të parë historinë e jetës së tij. Ai i tregon se kur ishte i martuar me nënën e

Doktor Luteroja bisedon me Brunon në lidhje me vdekjen e së shoqes, duke i thënë se ka në dorë dosjen e asaj dite dhe se ka vënë re shumë parregullsi, duke mbjellë kështu dyshime te Brunoja. Në këtë mënyrë, ky i fundit vendos të shkojë të takojë doktoreshën Glause, e cila ka qenë personi që e ka ndjekur ecurinë e shtatzanisë së të shoqes dhe procesin e lindjes...

Brunoja përballet me

Glausen

Brunoja e pyet Glausen se çfarë ka ndodhur natën kur vdiq gruaja dhe fëmija i tij, duke u përpjekur kështu për të zbuluar ndonjë gjë në lidhje me këtë çështje. Glause vihet shumë në siklet kur Brunoja i hap këtë bisedë dhe vendos të shkojë të takojë kushërirën e saj, Vegën, e cila duhet ta ruante mirë dosjen e Luanës. Të dyja nisin ta kërkojnë dhe vënë re se dos- Xhihanit, kishte gjithashtu edhe një dashnore së cilës i bleu shtëpi. Dilara shokohet me të gjitha këto. Rahmiu i tregon gjithashtu se kur vdiq nëna e Xhihanit, ai nuk kishte sy që t’i dilte përpara pasi për shkak të dashnores kishte humbur gjithçka, kishte falimentuar dhe ajo kishte arritur t’i merrte edhe restorantin që ai kishte. Rahmiu i tregon se edhe për këtë arsye, po përpiqet ta ndajë Xhihanin nga Gyklsereni, pasi nuk do që i biri të bëjë të njëjtat gabime që ka bërë edhe ai.

Gylsereni shkon te Xhihani dhe i kërkon atij ta ndërpresin furnizimin e “Dark Blue” me byrekë. Xhihani e bind se ata thjesht po bëjnë biznes dhe ajo heq dorë. Xhihani kërkon të dijë nëse ajo flet me Hazallin dhe Gylsereni e gënjen se po. Ai i kërkon që ajo t’i telefonojë, por Hazalli nuk e hap telefonin. Sapo ikën Gylsereni, Xhihani i tele- ja nuk është më në zyrën e saj. Në këtë mënyrë, Glause shkon të kërkojë Feliksin, pasi mendon se ai është i vetmi që mund ta ndihmojë.

Po atë natë, Maria dhe Alina nisin të grinden me njëra- tjetrën në lidhje me Sezarin. Maria i thotë se fonon Hazallit dhe ajo i hap telefonin dhe i thotë se është në pushim, kështu që Xhihani kupton se ajo nuk dëshiron të flasë me nënën e saj. Xhihani i kërkon së bijës të vijë tek ai dhe përpiqet ta bindë se në jetë gjithçka është e përkohshme, edhe pasuria, ndaj nuk duhen humbur njerëzit që na duan.

Dilara i lë një takim Xhandanit për t’i kërkuar të heqë dorë nga gjyqi për Xhansunë, por Xhandani ia përplas në fytyrë të gjithë inatin që ka ndaj saj dhe i thotë se nuk ka për të hequr dorë kurrë. Ajo i thotë Dilarës se pasi ka humbur Xhihanin e familjen, tani do të humbasë edhe Xhansunë, të cilën do t’ia marrë vetë ajo.

Dëshmitare e kësaj skene bëhet edhe Sollmazi, e cila e kupton se tashmë ato të dyja nuk janë më shoqe më njëra-tjetrën dhe se ky është një rast që duhet shfrytëzuar. Ajo madje i del përpara Dilarës Sezari nuk kishte gisht në aksidentin që pësoi nëna e saj e për shkak të të cilit mbeti e paralizuar, ndaj nuk e meriton një hakmarrje të tillë, por Alina nuk i beson asnjë fjale të tezes së saj dhe i thotë se do t’i shkojë deri në fund planit të saj. duke i thënë “të shkuara” e duke e shokuar këtë të fundit, që nuk e di se Sollmazi është punësuar nga Xhihani në lokalin e tyre...

Hazalli ka ftuar në shtëpi shoqet e saj dhe në praninë e tyre nis të grindet e të shajë Semën. Kjo e fundit nuk e duron dot më dhe i kthehet. Kur vjen Dilara i gjen ato duke u zënë me njëra-tjetrën dhe Sema i thotë se do të japë dorëheqjen. Dilara i kërkon të qetësohet dhe më vete merr Hazallin. Shoqet e saj largohen, të ofenduara edhe ato nga Hazalli. Dilara i bërtet kësaj të fundit dhe e detyron të shkojë e t’i kërkojë të falur Semës.

Alperi shkon të takojë Sollmazin në lokal. Kjo e fundit e fton në shtëpi, duke i thënë se ka për t’i treguar disa thashetheme. Sollmazi i kërkon që të nisë gjyqin kundër Dilarës, por ai i thotë se asnjë avokat nuk e merr përsipër këtë çështje, pasi Dilara është shumë e

Mazieli përfiton nga gjendja në të cilën gjendet Pilari, për t’i dhënë një puthje dhe për t’i shprehur dashurinë e tij.

Nga ana tjetër, në shtëpinë e Sezarit vazhdon debati mes Marias, Nidos dhe Alinës, që përfundon tragjikisht, pasi Nidoja vret gabimisht Marian. fuqishme. Atëhere Sollmazi e këshillon që të kërkojë si avokate Xhandanin, e cila tashmë ka shumë hesape për të larë me Dilarën...

Xhansuja është shumë e lumtur në një shtëpi me nënën e saj, madje nis të përgatisë edhe darkën, kur vjen ajo e lodhur nga puna. Dilara shkon ta takojë Xhansunë në shtëpinë ku ajo banon me Gylserenin. Ajo i tregon se Ozkani ka hapur gjyq për të marrë atë. Xhansuja, e tronditur nga ky lajm, shkkon tek Ozkani dhe i kërkon llogari. Ky i fundit tregohet shumë i ashpër duke e trembur të bijën, e cila i thotë se ai kurrë nuk do të jetë babai i saj dhe se nuk do që ta shohë më.

Osmani prezantohet me Eminen në treg dhe i jep asaj kartvizitën e tij, nëse në shtëpinë ku punon ajo do të kenë nevojkë për kopshtar. Ajo ia jep këtë katrvizitë Rahmiut.

Ozani shkon të takojë Xhansunë në shtëpinë e saj dhe i shpreh asaj dëshirën që të shkojë të jetojë me të. Ajo habitet me këtë kërkesë dhe ai i tregon se nuk mund të jetojë më në shtëpi, tani që mësoi se videon për të atin e kishte bërë gjyshi dhe Dilara.

Xhansuja shkon në lokalin e së ëmës dhe është e pranishme kur aty vijnë dy burrat që kërkojnë para dhe nisin të shkatërrojnë gjithçka. Në atë moment vjen Ozkani dhe i rreh ata, duke u bërtitur se nuk mund të bëjnë kështu në vendin ku qëndron vajza e tij, bashkë me të ëmën. Dy burrat ikin dhe pas tyre, edhe Ozkani. Xhansuja preket shumë nga kjo skenë dhe e ndjek Ozkanin pas, por për fatin e keq të këtij të fundit, e shikon kur ai u jep para dy burrave që gjoja ka rrahur dhe e kupton se e gjitha kjo ishte një skenë e përgatitur nga i ati për t’u dukur më i mirë në sytë e saj...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.