1.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Gjithçka filloi në një konvikt. Facebook-u pati një fillim të thjeshtë. Ai u krijua në dhomën e konviktit të Harvardit, në vitin 2004, nga miqtë Mark Zukerberg, Dastin Moskoviç, Eduardo Saverin e Kris Hju dhe në fillim u quajt Thefacebook.com. të, përfshi këtu edhe FB.com, IHateTheFacebookLike Button.com dhe Facebook Credits Suck.org.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.