10.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Hakeri i marrë në punë. Një provë që ata i respektojnë hakerat, është edhe kjo. Në vitin 2005, studenti i universitetit, Kris Patnam, sulmoi Facebook-un me një virus që i bënte faqet e tij të ngjanin si ato të konkurrentit, MySpace. Në vend që ta hidhte në gjyq, bashkëthemeluesi i Facebook-ut dhe Drejtori Operacional i atëhershëm, Dastin Moskoviç, filloi t’i dërgonte mesazhe Patnamit dhe në fund e bindi që të linte shkollën dhe të punonte në Facebook si inxhinier.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.