12.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Puna. Megjithatë, stafi edhe punon fort. Fraza “1% e këtij udhëtimi ka mbaruar” është ngjitur nëpër muret e zyrave, për t’u kujtuar punonjësve se “ne vetëm kemi filluar të përmbushim misionin tonë, për ta bërë botën më të hapur dhe të lidhur”.

Bllokim. Njerëzit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.