2.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Përpjekja e parë. Facebook-u nuk ishte faqja e parë që hapte Zukerbergu. Në vitin 2003, ai krijoi Facemash, faqe interneti, në të cilën ishin publikuar fotot e studentëve të Harvardit dhe poshtë tyre duhet të votohej nëse personi ishte “seksi apo jo” (hot or not). Kjo faqe nuk pati sukses.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.