32.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Ti mund ta ndryshosh gjuhën në sit dhe të bësh “gjuhë piratësh”. Kështu, miqtë bëhen “mateys” (shokë, në gjuhën e piratëve) dhe në vend të “like” mund të thuash “arrr”. Për ta bërë këtë, duhet të shkosh tek “Account”, pastaj “Settings” dhe pastaj “Languages” ku zgjedh “English (Pirate)”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.