15.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Qeni që ka më shumë miq. Qeni-ujk hungarez i Mark Zukerbergut, Beast (Bisha) ka 2.26 milionë ndjekës në Facebook. Zukerbergu dhe gruaja e tij, Prishila Çan, janë ata që kujdesen për faqen e tij dhe postojnë rregullisht fotot e qenit të bardhë qimeashpër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.