23.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Subjektet. Në vitin 2015, pesë subjektet për të cilat është folur më shumë në Facebook janë: Zgjedhjet presidenciale në SHBA, sulmet terroriste në 13 nëntor në Paris, lufta civile në Siri dhe kriza e refugjatëve, tërmeti i Nepalit dhe kriza në Greqi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.