4.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Braktisja e universitetit. Pasi mori një investim prej 500 mijë dollarësh nga fundi i 2004-ës, Zukerbergu e la universitetin dhe krijoi zyrat qëndrore të Facebookut në Palo Alto, Kaliforni.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.