19.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Numra të çmendur. Në dhjetor 2015, siti pati 1.04 miliardë përdorues aktivë të përditshëm dhe 934 milionë që futen në të nëpërmjet celularit çdo ditë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.