21.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Në botë. Pavarësisht se Facebook-u e filloi aktivitetin e tij në SHBA, afro 83.6% e përdoruesve të sotëm janë jashtë SHBA-së dhe Kanadasë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.