5.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Investimet. Shumë shpejt, paratë filluan të vinin. Në vitin 2005 ai mori një investim prej 12.7 milionë $ dhe 27.5 milionë $ në 2006-ën.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.