3.

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

Ngjyra. Logoja e Facebook-ut është blu, sepse Zukerbergu nuk i dallon mirë ngjyrat dhe bluja është ngjyra që ai e dallon më mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.