Dhimbjen lashë pas

Intervista - - POSTA -

Bledi Ylli E sfidova dhimbjen E lashë pas Dhe natën Dhe heshtjen Dhe vetminë. Filloj ulëras Me zërin e shpirtit Për atë që humba. Filloj të jetoj Të qesh Të gëzohem Për atë që do të vijë. Dhe dhimbja mbeti pas Në errësirën e natës Fitorja triumfon Mëngjeset plot dritë më presin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.