Kur ti linde

Intervista - - POSTA -

Ti ke lindur një ditë të bukur Kur dhe Zeusi kërkonte grua Me t’tijat gusto t’krijoi si flutur E ti vendose të vish te mua... Ti ke lindur kur natë nuk kishte Ndaj shkëlqen si të jesh diell

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.