Më vjen turp për këtë gjë...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje doktor Evi! Jam 45 vjeç dhe kam problem me erën e rëndë që i vjen organit seksual, penisit. Pavarësisht se e pastroj çdo ditë, përsëri vjen erë e rëndë dhe më vjen turp për këtë gjë. Ju lutem, më tregoni çfarë të bëj e ku duhet të vizitohem? Veç kësaj, kam derdhje të shpejtë brenda 1- 2 minutave. Si të veproj që të kem një marrëdhënie më të zgjatur? Faleminderit.

Dr. Evi Dani, seksolog- androlog: - I nderuar 45 vjeçar, ju vuani nga ejakulacioni i parakohshëm që është një problem i shpeshtë te meshkujt. Për fat të mirë, në ditët e sotshme disponojmë mjekime për këtë patologji për ta bërë mashkullin që ta ejakulojë vetë spermën duke e komanduar atë.

- Ndërsa përsa i përket erës së keqe, kuptoj se ju nuk jeni bërë synet dhe është i shpeshtë ky problem te këta meshkuj. Marrja e një mjekimi shpëlarës qoftë edhe me kamomil do t’ju ndihmojë për të hequr erën e keqe. Ndryshe, duhet të bëheni synet, pavarësisht moshës së madhe që keni. Syneti bëhet pa problem në çdo lloj moshe dhe pa patur ndërlikime. Gastro-hepatologe: Qendrore Tirane Ortoped: Dr. Muharrem Ferhati Cel 0682232890 Reumatolog Dr. Fatos Hoxha, Poliklinika Qendrore Specialist HIV/AIDS/IST Dr Memo Boci Cel 069 22 97071 Psikopediatër: Selami Deraj, Poliklinika Qendrore Dr. psikiatër Valentina Qemalli (Asabella) Tel. 069 81 89990. Endokrinologe: Luftime Brukaj, Poliklinika Qendrore Infeksioniste Dr. Alma Hoxhaj PQ Tiranë Stomatologe, Anisa Nasto: Adresa: Stacioni i Trenit Rr. Karl Gega, Tiranë 0692392662. Bujar Pernaska, Dr. i Shkencave Mjekësore, - Poliklinika Qendrore Tirane.

Dr. Albana Duni, Dr. Valdete Malaj, Poliklinika Dr. Petrit Stafa, otorino- laringolog, Poliklinika Qendrore Tiranë Albana Lufi, Dr. e Shkencave Mjekèsore – dermatologe, Klinika Dermatologjike dhe Estetike DermoVita, Rr. Hoxha Tahsim pall. 60.1 kati II, 200 m. mbi sheshin Avni Rustemi. Tel. 0694061001, 0664061001. Dr. Mehmet Rrodhe Patolog (Citolog), Poliklinika Qendrore Tirane, cel. 0682411250. Dr. Edlira Elezaj, Gastrohepatologe: nr. 2, 21 Dhjetori. Dr.Teuta Buxheli, onkologe: Klinika diagnostikuese Med.al, Rr. Reshit Petrela, Kulla 1, Kati 2, Tiranë (100 m.nga stacioni i Trenit, drejt Zogut te zi. Cel. 0682280836

Poliklinika e Specialiteteve

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.