Në botën e Kastro Zizos

Intervista - - TELEVIZION -

në botën tënde? - Ka ngjyra

plot me ngjyra. - Bota ime është

në botën tënde? me policinë, - Ke probleme shumë.

policët më duan - Asnjëherë,

është Kastroja? - Sa romantik duhur.

ka femrën e - Shumë, nëse - Sa besnik? besnik, shumë

e duhur, jam - Kur është femra besnik.

që të pëlqen? - Tipi i femrës

tip specifik. që - Nuk kam një radhë se e di

M’i thuaj me Tatuazhet... -

zhke shumë! të më

për këtë, duhet - Nuk mundem, veshësh... (Qesh) më i thjeshtë? - Unë, vetja ime. - Je dakord me shprehjen: “Mos prit mirënjohje nëse bën mirë”?

- Unë bëj gjithmonë mirë, kur kam mundësi. Mosmirënjohja është virtyt i injorantit të lig.

- Vendi yt i preferuar për të shijuar një kafe...

- Roma. Gjysma e zemrës më ka ngelur atje.

- Cilin person do të zgjidhje për t’i rrëfyer diçka?

- Një shok apo një shoqe të ngushtë.

- Je rrëmujaxhi i thekur apo maniak pas rregullit?

- Të dyja, varet nga rrethana...

- Nëse do të kishe mundësi, çfarë do të doje të zhdukje? - Injorancën. - Po të shpikje? - Dashurinë me kontratë. - Je i dashuruar në këtë moment? - Jo. - Kur një këngëtar quhet i dështuar?

- Kur këndon diçka që e urren.

- Ti vetë, e ke frikë dështimin apo nuk do ta kishe problem ta nisje gjithçka nga zeroja?

- E kam bërë disa herë. Vullneti i fortë dhe puna, më kanë ringritur.

- Me cilin kod do ta mbyllim intervistën?

- #djalimelulenëkokë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.