Më afër me Naserin

Intervista - - SPORT -

- Si është Aliji përtej futbollit?

- Naseri është si çdo djalë tjetër i moshës së tij. Jam njeri i thjeshtë dhe mundohem ta shijoj jetën time me aq sa më lejon futbolli.

- Si e kaloni kohën tuaj të lirë?

- Nuk kam shumë, por atë që kam, mundohem ta shpenzoj me familjen. Dal me shoqërinë, shkoj në kinema e gjëra të tilla... - Bëni jetë nate? - Jo dhe aq, pasi nuk kam mundësi. - Jeni i dashuruar? - Nuk kam dëshirë të flas për këtë, ju lutem. Të përqendrohemi te fusha e blertë...

- Ateherë s’më mbetet gjë tjetër vetëm t’ju uroj më të mirat...

- Gjithë të mirat edhe ju!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.