8. Çanta tip “postieri” dhe rripi i sigurisë në makinë, janë armiqtë tuaj

Intervista - - INTIMITET -

Sado të dëshironi të ndiqni modën dhe të blini një çantë me rrip si të postierit, nuk mundeni, sepse hapësira e ngushtë, ose joekzistuese mes gjinjve tuaj, nuk e lejon këtë. E njëjta gjë ndodh edhe me rripin e sigurisë në makinës, të cilin nuk dini ku ta vini...

9. Ju dhemb shpina?

Ose akoma më keq: “Ke menduar të bësh një operacion për zvogëlimin e gjoksit?”. Këto janë disa nga pyetjet që mund të keni dëgjuar nga shoqet, ose të njohurit që nuk rrinë dot pa folur. Megjithëse gjoksi juaj ju bezdis mjaft herë, thellë-thellë ju e doni atë! Përkundrazi, atyre që ju bëjnë këtë pyetje, ju vjen t’i bëni pyetjen e kundërt: “Po ty, të ka ka vajtur ndonjëherë në mendje ta zmadhosh tëndin?”...

10. Çfarë fshihet

aty brenda?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.