Ofroj shërbime ligjore

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Dr. Jashar Demiri, psikolog klinicist: - I nderuar Visi, më beso se ky që të ka thënë doktori i nderuar e me shumë përvojë, Evi Dani, është vërtet një lajm i mirë. Pse? Sepse ti nuk ke ndonjë disfunksion apo problem fizik të organeve seksuale dhe “impotenca” jote është tërësisht psikologjike, pra, si një bllokim ose si ngërç psikologjik.

Dikur para 30 vitesh, në librin tim “Edukata Seksuale”, kam shkruar një kapitull me titull “Ç’është impotenca hipokondrike” dhe e kam shpjeguar se kjo lloj impotence kap edhe meshkujt potentë dhe quhet impotencë hipokondrike, pra, nga frika, nga meraku i tepruar dhe s’ka të bëjë as Avokate Erisela Tabaku Bozo, me eksperiencë 10 vjeçare, ofron shërbime ligjore, mbrojtje të çështjeve civile, administrative dhe penale në të gjitha shkallët e gjyqësorit. Nr. tel. 0695447502 Adresa: Rr. Haxhi H. Dalliu,

ndërtesa nr 52, përballë Prokurorisë së Rrethit Tiranë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.