Dhurata

Intervista - - ARGËTIM -

Një burrë vendos t’i bëjë dhuratë gruas një hekur hekurosjeje profesional, por duke e parë se bën shumë shtrenjtë, e vjedh. Shitësi e shikon dhe i thotë se, nëse bën siç i thotë ai, ka për t’ia falur hekurin.

- Çfarë duhet të bëj? - habitet burri.

- Po ja, nëse arrin ta tërheqësh nga fillimi i dyqanit e deri në fund të tij duke e lidhur pas penisit, do të ta fal!

Burri, pas shumë sforciemsh ia del mbanë dhe shitësi ia fal hekurin. Në shtëpi, për muaj e muaj me radhë, ai nuk bën dashuri me gruan, por mbyllet në vetmi për orë të tëra në dhomë. Gruaja, e shqetësuar, futet në dhomë dhe e gjen të shoqin të zhveshur përballë pasqyrës, ndërsa aty pranë ka një seri me gira 5, 10, 15, 20, 30, 40 kilogramëshe...

- I dashur, çfarë po bën? - e pyet ajo.

- Shhhht, po stërvitem, se dua të të dhuroj një frigorifer...

Pyetje

- Sa policë nevojiten për të luajtur kukafshehti?

- Një!

Nxënësi

Një djalë i vogël s’e kishte hiç qejf shkollën, kështu që mami, për ta motivuar, i thotë:

- Po more notë të keqe në provim, nuk quhesh më pjesëtar i familjes.

Të nesërmen, kur kthehet nga shkolla, mami e pyet:

- Hë mor bir, ç’notë more sot në provim?

- Njihemi gjë? - përgjig-

jet djali.

ti.

Bjonde

- Ku qëndron ndyshimi mes shenjave te trafikut dhe bjondeve?

- Disa shenja trafiku thone “STOP!”.

Papagajtë

Një grua shkon te prifti dhe i thotë:

- At, jam jashtëzakonisht e shqetësuar. Me kane dhuruar nje papagall qe flet dhe me thote: “Vdis moj plake e shemtuar!”.

Prifti i thote: - Unë do te te jap hua papagallin tim qe eshte i edukuar dhe lutet. Pas një jave, edhe papagalli yt do të bëhet si imi.

Pas nje jave, gruaja shkon te prifti më e shqetesuar se kurre.

- Ç’ndodhi? - e pyeti prif-

- Papagalli im eshte njësoj, - i tha ajo.

- Po i imi, ç’thotë? - pyeti prifti.

- O Zot, dëgjoji lutjet tona!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.