Muzika e Big Bastës, tani, përtej kufijve

Intervista - - FACEBOOK VIP -

ditur vetë këngëtari përmes faqes së tij në Instagram. “Sapo u firmos!” ka thënë ai. “Ajo që gjithmonë kam folur nëpër këngë, bëhet realitet! Pa viza edhe në art :)”, ka lajmëruar për fansat këngëtari. 360 M Records është një label i cili bën shpërndarjen e produksioneve të artistëve të ndryshëm në shumë media dhe portale për t’u shkarkuar apo dëgjuar më pas nga fansat. Por Big Basta nuk është i vetmi që ka nënshkruar një kontratë me labelin botëror. Bojken Lako dhe Kastroja janë gjithashtu pjesë e 360M Records nga ku këngët e tyre do të shpërndahen në rreth 10000 DJ, radio, televizione, portale apo rrjete dixhitale, duke u dëgjuar në të gjithë botën.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.