Albano Bogdo do të lërë aktrimin

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Nëse ajo që ka thënë është e vërtetë, atëherë të gjithë fansat e tij do të kenë arsye për t’u mërzitur. Deri në 2018ën do të mund ta shijoni praninë e aktorit tuaj të preferuar dhe lojën e tij artistike. Kjo, sepse Albano Bogdo e ka vendosur: Në vitin 2018, nuk do ta shfaqet më në ekran. “Ju njoftoj se nga data 1 Janar 2018, nuk do të dal më në ekran. Kurrë më në jetën time”, ka thënë ai. Nuk i dimë arsyet që fshihen pas këtij vendimi, por shpresojmë që kjo të jetë thjesht një deklaratë e nxituar e aktorit të humorit ose më mirë akoma, batuta e tij e radhës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.