Ë

Intervista - - MUZIKE -

shtë në përgatitje të një klipi të ri që nga fillimi i qershorit do jetë në ekranet muzikore shqiptare. Adelina Emini, ka zgjedhur fillimin e sezonit veror për të sjellë risitë e saj në muzikë, por kjo nuk do të thotë që ajo ka qëndruar pushim, sepse puna e saj në RTK studimet e doktoraturës edhe ligjërimi në universitet, e mbajnë shumë të angazhuar dhe i marrin një pjesë të mirë të ditës.

Fabjola Kuburi: - Adelina, ku je që po u mungon ekraneve muzikore shqiptare?

Adelina Emini: - Nuk e di si është gjendja në radiotelevizionet e Shqipërisë, por në radiotelevizionet e Kosovës dëgjohen dhe shikohen shumë videoklipet e këngët e mia. Shpresoj që do të keni rastin të dëgjoni së shpejti këngën dhe të shikoni videoklipin tim më të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.