Ku të të gjej?

Intervista - - POSTA -

Bledi Ylli Më tradhtove ti fëmijëri Dhe ti rini me ike pabesisht Dua t’ju takoj, nuk e di se si Më ka marrë malli marrëzisht! Dua të jem prapë te lëndina Të luaj me shokë fëmijërie Fshatin ta sodis që nga kodrina Freski të marr poshtë pemëve, nën hije! Ku të të gjej rinia ime, të kërkova Malli më ka marrë, s’po e di pse Ndofta nga mrekullitë që kalova në më të bukurën, moshën e re! Sa dëshirë kam të t’takoj Të loz si atëherë, të qesh Me më të mrekullueshmen, Moshën e rinisë më s’mund ta gjesh! Jahe FIDA Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.