Aromë përqafimi

Intervista - - POSTA -

Kur qetësisht të dridhet nata Në fund të detit me hënën lart Ku gjenden fjalë pafund të gjata Por edhe heshtjen që bëhet, art! Aty jam unë, e dashura ime Që vetëm ti t’më shohësh qartë. Kur ëmbëlsisht të të dridhet buza Në fund të detit me hënën sy Do gjesh aty me mijëra muza Dhe penën time do gjesh, aty! Ashtu pa ngjyrë, mes natës fshehur Do shkruaj vargje vetëm për ty.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.