Sa herë jam larguar!

Intervista - - POSTA -

Të them të vërtetën, nga lindja te vdekja, as në ëndërrime, paqe nuk gjeta, tani jam rënduar nga e qeshura dhe loti, nuk është dorë njeriu, është dorë Zoti. Kështu je gjithnjë, zjarr e prush i ngrohtë, sytë mrekullon, zemrën drithëron, do të të marr në krahë, do të të kthej në duar, s’e di ç’po ndodh, dashuri, më thuaj?!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.