Me ish-të dashurën

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

Rrjeta e merimangës

Rrjeta e merimangës- Përshëndetje. Ju lutem, më tregoni ç’do të thotë të shikosh duke fshirë rrjetën e merimangës? - Merimangat kanë shumë kuptime, por në rastin konkret, ëndrra tregon që nëse deri dje jeni ndier si i bllokuar në gjitha drejtimet, tashmë do të arrini të dilni nga kjo gjendje. Fshirja e merimangave do të thotë që ju do të qartësoheni tashmë dhe do të arrini objektivat tuaja. Pra, në fund, do të dilni i fituar. - Unë jam tip që shoh ëndrra shumë rrallë. Po bëj gjashtë muaj që jam ndarë nga një vajzë për shkak të vjehrrës dhe që atëherë më del në ëndërr shpesh. Herën e fundit e pashë në ëndërr sikur ishim shtrirë për të fjetur. Ajo ishte gjysëm nudo dhe unë e mbajta afër vetes të shtrënguar, duke i prekur gjoksin. Çfarë kuptimi ka? - Një ëndërr e tillë tregon që ju e mbani akoma mendjen tek ish-e dashura. Është normale të shikosh gjeste të tilla, pasi ju merr malli për momentet intime me të, e dëshironi akoma, ndoshta edhe në mënyrë të pandërgjegjshme. Ëndrra nuk parashikon ndonjë ngjarje në veçanti, thjesht se ju ka marrë malli, asgjë më tepër.

Mu zgjatën flokët

- Kam parë në ëndërr sikur më ishin zgjatur flokët, që në realitet i kam të shkurtra. Më pëlqenin shumë dhe i krihja me kënaqësi. Çfarë kuptimi ka, ju lutem? - Flokët kanë shumë kuptime, por në ëndrrën tuaj tregojnë se sa vetëvlerësim keni. Rritja e flokëve tregon që ju po përmirësoheni në të gjitha drejtimet, por sidomos përsa i përket shëndetit të mirë, karakterit, mënyrës se si ndiheni ndaj të tjerëve. Kohët e fundit ndiheni më joshëse dhe e vlerësoni më shumë veten. Pra, keni më shumë siguri në vetvete dhe ky ndryshim po ju pëlqen. Vazhdoni në këtë rrugë dhe në këtë nivel, pa e tejkaluar. Ju duhet aq sa në sy të të tjerëve të dukeni vërtet e bukur me gjithë virtytet që keni, por jo mendjemadhe apo egoiste.

Na bëri me pluhur

- Mbrëmë kam parë në ëndërr sikur isha me motrën, nusen e vëllait dhe me mbesën. Po ecnim në një rrugë shumë të gjatë që ishte duke u punuar dhe kishte shumë dhé. Në atë moment kaloi një makinë që bëri shumë pluhur dhe nga sikleti, më doli gjumi. Ju lutem, nëse keni mundësi, më ktheni përgjigje këtë javë. - Një ëndërr e tillë tregon momente mosbesimi në vetvete, dyshime dhe plane të dështuara. Disa nga planet tuaja nuk do të realizohen ashtu siç dëshironi ju. Duhet të keni më shumë besim te vetja dhe t’ia impononi vetes që do t’ia dilni mbanë. Për këto plane, ju keni diskutuar edhe me personat që keni parë në ëndërr, të cilët ndikojnë pak në planet tuaja. Ndoshta është mirë që vendimet t’i merrni vetë, pa u ndikuar nga askush. Gjithë të mirat!

Po vallëzoja

- Kam parë në ëndërr një person që e kam shumë për zemër, sikur po kërceja me të. Në sfond ishte një muzikë shumë e bukur. Po kërcenim shumë të lumtur dhe unë qeshja me zë të madh, bashkë me këtë person. Jam kurioze të di, çfarë do të thotë? - Nuk e di se çfarë marrëdhënieje keni me këtë person, është dikush i afërt, mik, familjar apo i dashuri, por di që ëndrra parashikon një situatë jo të mirë shpirtërore në realitet. Do të dëshpëroheni pak. Muzika, kërcimi, e qeshura me zë tregojnë që do të derdhni pak lot sepse mund të merrni ndonjë lajm jo të mirë. Kjo situatë është e shkurtër dhe ju do ta kapërceni këtë periudhë të vështirë duke ia pranuar vetes që jeta kjo është dhe ka edhe të papritura. Gjithë të mirat! Përgatiti faqen: Valbona Vukulaj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.