Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

Zoti Berisha, faleminderit që ekziston. Dua t’i bëj një denoncim Edvin Kristaq Ramës i cili ka dëmtuar rëndë imazhin tim si njeri. Ai, së bashku me Hariton më kanë kyçur adresën time fallco e cila postonte lajme kundra qeverisë. Kjo është një shkelje e lirisë së fjalës. Unë, përpos të tjerash, kam shprehur mendimin tim hapur se Genc Polloja është seksi. Kjo ndoshta i ka ngacmuar më tepër për të ma kyçur Facebookun. Përveç të tjerash, ka qenë një status i rëndë që mund të ketë ndikuar, një status ku shprehesha se Obama nuk i ka qejf pikturat e Edi Ramës dhe se është tallur kur i Përgatiti: Speci Djegës ka thënë se ka konsideratë për artin e tij. Kjo foto tregon se si ka qenë pamja e profilit tim, që më është kyçur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.