Talesi dhe Natasha bëjnë

Intervista - - TELENOVELA -

dashuri

Siza dërgohet me të shpejtë në urgjencë. Një nga mjekët thotë se ka ndier një aromë të fortë detergjenti në vendin ku gjetën të rrëzuar Sizën dhe Paloma dyshon se ky mund të jetë një aksident i provokuar. Të nesërmen, Brunoja zbulon se shumë prona të Sezarit kanë kaluar në emrin e Alinës. Ai ia tregon të gjitha këto Palomës, e cila edhe një herë tjetër mundohet t’i hapë sytë të atit, këtë herë, me provat e forta që ka në dorë. Por, edhe një herë tjetër Sezari nuk i beson së bijës dhe e quan sërish interesaxhie. Talesi i shfaq dashurinë e tij Natashës dhe për të parën herë, ajo i përgjigjet, por duke ia bërë të qartë se nuk i beson ende plotësisht.

Feliksi i rrëfen Palomës gjithçka

Pilari e merr me vete Feliksin dhe së bashku shkojnë në shtëpinë e Palomës. Ajo i

Sarasvatiçandra, ose ndryshe Sarasi, është djali i një familjeje aristokrate. Nëna e tij ka kryer vetëvrasje dhe i ati është martuar me Gumanin, një grua egoiste që sjell me vete edhe djalin e saj, Denin...

I ati dëshiron ta martojë Sarasin me Kumudin, që ësh- kërkon të birit që t’i tregojë Palomës të gjitha të këqijat që ka bërë kundër saj dhe t’i kërkojë të falur. Megjithëse i trembur nga reagimi që mund të ketë e motra, Feliksi merr zemër dhe i tregon gjithçka...

Së pari, i tregon për xhelozinë që ndiente kur shihte se i ati donte më shumë atë sesa Feliksin, por e siguron se tashmë, zemërgjerësia e Marsias e ka ndryshuar rrënjësisht. I thotë se kur mori mbesën e Marsias në krahë, e kuptoi se sa shpirtgur ishte treguar kur e kishte hedhur në plehra Paulinën. Një nga një, ai i tregon për gjithçka; për tentativën për të vrarë Paulinën pas transplantit, për ndryshimin e analizës së ADN-së, për organizimin e rrëmbimit të Paulinës nga Nidoja e Alehan- të vajza e një mikut të tij, por Sarasi, i cili ende nuk e ka marrë veten nga vdekja e së ëmës, refuzon të martohet dhe e informon për këtë Kumudin, me anë të një letre. Sarasi largohet nga Dubai dhe shkon në fshatin e Kumudit, ku nis të jetojë në shtëpinë e saj. Gjatë dra, me qëllimin që Paloma të dashurohej sërish me Nidon dhe të hiqte dorë nga trashëgimia. Ai gjithashtu i tregon historinë e vëllait të tij, Kristianit dhe se si Sezari gjithnjë e kishte fajësuar për vdekjen e tij. Në fund, ai i tregon albumin e fotove të Marias, nënës së saj biologjike...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.