Çfarë do të shihni në telenovelën

Intervista - - TELENOVELA -

kësaj kohe, dy të rinjtë bien në dashuri dhe përjetojnë një romancë të shkurtër së bashku...

Kur kthehet në Dubai, Sarasi gjen një letër që e ka shkruar e ëma para se të vdiste dhe që njerka e tij e kishte fshehur. Në këtë letër, ajo i tregon Sarasit arsyen e vërtetë të vetëvrasjes së saj: Kishte zbuluar se i shoqi po e tradhtonte me Gumanin! Kjo gjë e shkatërron Sarasin i cili e mohon të atin dhe largohet nga shtëpia. Më pas ai vendos të mos martohet me Kumudin, pasi duke qenë se tashmë nuk është më djali i një familjeje të pasur, nuk mund ta mbajë atë si duhet dhe nuk është i denjë për një vajzë si ajo.

Për të mbrojtur reputacionin e saj, me zemër të thyer, Kumudi vendos të martohet me Pramadin, djalin e një familjeje të fuqishme në poli- tikë. Pas martesës, ajo zbulon se Pramadi është një njeri i alkoolizuar, i cili është martuar me të me detyrimin e familjes. Ndonëse e keqtrajton Kumudin, ajo vendos të jetojë me Pramadin, me synimin për ta bërë atë njeri më të mirë.

Kumudi nuk është në dijeni të faktit se Sarasi, i cili e ka kuptuar gabimin e bërë, ka vendosur ta ndalë martesën e saj, por nuk arrin dot pasi disa banditë e rrahin keq dhe e braktisin, duke e menduar për të vdekur. Alka, motra e Pramadit, e gjen Sarasin dhe e sjell atë në shtëpinë e saj, e cila është gjithashtu edhe shtëpia e Kumudit. Ndërsa shërohet, ai mëson të vërtetën për martesën e Kumudit dhe, duke e ndryshuar emrin e tij në Navin, vendos ta ndryshojë Pramadin dhe ta bëjë atë të denjë për

(Vijon në faqen 11)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.