1. I ndan flokët e lagura në tufa të mëdha

Intervista - - KUZHINE -

Mbase kursen kohë duke i ndarë flokët në tufa të mëdha, por diçka e tillë nuk të ndihmon të arrish shtrirjen e duhur. Përpiqu t’i ndash në tufa më të vogla dhe njëkohësisht, sigurohu që janë krejtësisht të thata kur të fillosh procesin e drejtimit me mashë.

2. I shtrin flokët në drejtimin e gabuar (me tharëse)

Fillo tharjen e flokëve nga maja e kokës, duke e futur furçën brenda për të ngritur rrënjët e flokëve lart, që të krijohet volum. Pastaj zbrite furçën poshtë ngadalë. Kështu veprohet edhe me flokët pas kokës dhe anash.

3. Masha që përdor nuk ka termostat për rregullimin e temperaturës

“Nëse masha jote ka vetëm butonin On-Off, ka ardhur momenti të blesh një të re!”, thotë Xhoni Rajt. Duhet të përdorësh një mashë që ka aftësinë të rregullojë temper- aturën në varësi të teksturës së flokëve të tu. Mirë do të ishte të mos e çoje mbi 200 gracë celcius,

drejton

Përdor një krehër të vogël që të krehësh flokët e tu (dhe të sigurohesh që nuk janë të ngatërruara), pasi ke përdorur mashën. Në këtë mënyrë, do t’u japësh një volum natyral dhe do t’i

6. Vë shumë produkt “hairstyling” (për stilimin e flokëve)

Në fund ki kujdes që të mos përdorësh një sasi të madhe produkti për shtrirjen ( sidomos nëse është ndonjë vaj për flokët). Ki parasysh se, sa më shumë të përdorësh, aq më të yndyrshme do të bëhen flokët e tu.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.