2. Për një vështrim plot energji

Intervista - - KUZHINE -

Ndryshe nga biondet, brunet mund të përdorin tone sysh me tonalitetet e bakrit, metalike. “Ngjyrat e ngrohta, si kafja, e zeza, ose edhe portokallija e mbyllur i japin një efekt të bukur dhe sensual shikimit, gjithçka që nevojitet për të qenë më e pëlqyer!”, thotë specialisti.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.