6. Nxirrni në pah buzët

Intervista - - KUZHINE -

Brunet kanë shpesh buzë të fryra. Për t’i nxjerrë ato në pah është mirë të përdoret i kuq buzësh me ngjyra “nudo” për të pasur një efekt natyral dhe për të mos i fryrë edhe më shumë ato. Mund të përdorni edhe ngjyra më të ndezura në buzë, por zgjidhni më shumë tonalitetet e “frutave të kuqe”, si ngjyrë luleshtrydheje, mjedër, ose boronicë. Ato që kanë lëkurë shumë të bardhë, mund të përdorin një ngjyrë fushia (rozë e ndezur) në lejla, që “zgjon” çehren.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.