Ariola Hazbiu/ Bora

Intervista - - SPECIALE -

Bora është shumë kurioze dhe vazhdimisht më pyet për gjëra të ndryshme. Një ditë më kërkoi t’i tregoja se si kishte lin-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.