Kafeja

Intervista - - POSTA -

Alban Arapi M’u drodhën duart sot tek bëja kafe dhe xhezvja s’e mbajti dot lëngun e zi në filxhan hodha aq sa më mbeti duke pirë kafenë m’u kujtove ti. Në moment vendosa të bëj magjistricën në fund të filxhanit figura të rrëmoj rrotullo majtas e rrotullo djathtas ndonjë formë a gërmë aty të shikoj. Por me kot sytë nxora duke “hulumtuar” asnjë nga figurat nuk di të dëshifroj me shkrepet herë pas here të besoj në shenja përralla nuk arrita në kafe të lexoj. Se nuk ka filxhan që të “këndojë “fatin të kthejë silueta që “llumi” ka mbuluar ndaj tani kur xhezven bëj të vë në zjarr vetes i them, s’ke për ta “kënduar”. (Sinqerisht nuk di të lexoj filxhan) Auror CM

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.