Autizmit...

Intervista - - POSTA -

Bledi Ylli Do doja te isha dhe unë si çdo fëmijë I lumtur plot jete te fluturoj i lire Valle pse nuk jam si ata? Pse zeri smë del dhe mua mama? Dua shoke, libra dhe muzike Dua kembet te me ecin ne rruge pa frike Pse linda te jem ne burg o Zot? Me ndihmo te lutem se nuk po e kuptoj dot... Shoh ilace perdite mbi tavoline Ato jane shpresa ime ne kete gremine Dua, dua te ndjej edhe unë buzeqeshjen e gezimin Lotin e trishtimin, zenken dhe hidherimin!

Elgerta Bejto Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.