Juda

Intervista - - POSTA -

Dita ngjan me një copë letër Nën një diell që djeg vazhdueshëm Më erdh’ ndërmend një frazë e vjetër Juda, puthte mrekullueshëm! Po përse mes kësaj nxehtësie Dhe me Judën për karshi Ti, ndërmend do të më vije Përse ti?... Përsëri ti! E më poshtë gjeta një hije Të largoj k’të zagushi...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.