Mall

Intervista - - POSTA -

Sepse u zgjova sot me mall Në fakt dhe dje kështu isha zgjuar Por dhe pardje, me pak fjalë Malli për ty më kish’ pushtuar!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.