Lule shumëngjyrëshe

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë në ëndërr lule shumëngjyrëshe; isha në mes të një fushe të madhe. Vetëm kaq mbaj mend, por ishin shumë të bukura ama. Çfarë kuptimi ka kjo ëndërr? - Lulet shumëngjyrëshe tregojnë që ju pret një jetë e bukur dhe me aventura, por që do të jenë pozitive për jetën tuaj. Ju nuk tregonit hollësi të ëndrrës, por nëse bëhet fjalë vetëm për një fushë me lule, atëherë ka lidhje me jetën që ju pret dhe ajo është e bukur e do të ketë aventurat e saj. Ju do të nxirrni më të mirën e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.