Djepi i kuq

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Motra më kishte parë në ëndërr sikur më kishte blerë një djep të kuq i cili ishte i pamontuar dhe e kishte bërë gati i fejuari im. A ka ndonjë kuptim kjo ëndërr për mua? - Në fakt, ëndrra nuk ka lidhje me ju, por me motrën tuaj, sepse ajo e ka parë. Djepi në

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.