13.

Intervista - - TEST -

Njerëzit dhe gjirafat kanë të njëjtin numër kockash në qafë: a. E vërtetë b. Gënjeshtër Mesatarisht, sa për qind e peshës

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.