1. 2.

Intervista - - TEST -

Bebet kanë më shumë kocka sesa të rriturit: a. E vërtetë b. Gënjeshtër

Anglezët e quajnë atë “kocka qesharake” (funny bone) dhe ndodhet në: a. Gju b. Gishtin e këmbës c. Bërryl Kur e ndërpresin kockat rritjen e tyre? b. Në pubertet

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.