4.

Intervista - - TEST -

Kockat prodhojnë qeliza të bardha dhe të kuqe gjaku: a. E vërtetë b. Gënjeshtër Cila kockë thyhet më shpesh? b. E krahut c. E këmbës Gazi i pijeve freskuese dëmton kockat: b. Gënjeshtër

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.