12.

Intervista - - TEST -

Më shumë se gjysma e kockave të trupit tonë ndodhen në duar dhe në këmbë: a. E vërtetë b. Gënjeshtër

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.