Diellza Kolgeci, një Miss që lufton dhunën Vetëm burrecët keqtrajtojnë!

Intervista - - TELEVIZION -

qinë dhe kanë frikë të flasin për vete. E kemi obligim njerëzor të bëjmë më shumë... kthyer për mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.